Betalen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kunt betalen met iDeal of via rembours.

Met iDeal betaal je eenvoudig en vertrouwd via de internetbankierenomgeving van je eigen bank. iDeal is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bank, Bunq en Knab.

Kan ik ook achteraf betalen?

Je hebt de keuze voor remboursbetaling, waarbij je contant aan de postbode betaalt bij aflevering van je bestelling. De kosten voor rembourszending zijn altijd € 9,95, ongeacht de hoogte van het bestelbedrag. Remboursbetaling is enkel mogelijk wanneer je thuisbezorging selecteert als bezorgmethode.

Snel geleverd

Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur zijn geplaatst, verzenden wij nog dezelfde dag (mits op voorraad). Je ontvangt jouw pakket dan doorgaans de eerstvolgende dag (m.u.v. zondagen). Bestellingen worden bezorgd door PostNL.

Veilig bestellen

Wij verwerken je gegevens zorgvuldig en gebruiken deze uitsluitend voor het verwerken van je bestelling. Betalen doe je veilig via iDeal. De betaling verloopt via de beveiligde betaalomgeving van Mollie.

Wij doen niet moeilijk over ruilen

Blijkt je aankoop toch niet helemaal aan je verwachtingen te voldoen? Geen zorgen, je kunt deze tot 30 dagen na ontvangst retour sturen. Je ontvangt het volledige aankoopbedrag dan binnen enkele werkdagen terug op je bankrekening.