Disclaimer

Deze site kan onjuistheden of typefouten bevatten, die na de ontdekking ervan door Discovery Products.nl gecorrigeerd zullen worden naar goeddunken van Discovery Products.nl. Ook wordt de informatie op deze site regelmatig bijgewerkt. Discovery Products.nl behoudt zich het recht voor te allen tijde en zonder vooraankondiging wijzigingen, verbeteringen en/of veranderingen aan te brengen in de informatie, deze voorwaarden, namen, beelden, afbeeldingen, logo’s en iconen of de producten en diensten, waarnaar op deze site verwezen wordt. Aangezien Internet onafhankelijk in stand wordt gehouden op duizenden sites overal ter wereld, is het mogelijk dat de informatie, namen, beelden, afbeeldingen, logo’s en iconen waartoe deze site toegang verleent afkomstig zijn van buiten de grenzen van deze site. Om deze reden sluit Discovery Products.nl alle verplichtingen of verantwoordelijkheid uit betreffende de gegevens die hetzij verkregen of verworven worden, hetzij toegankelijk zijn binnen, via of buiten deze site.

Bij Discovery Products. vinden wij de veiligheid van onze IT systemen erg belangrijk. Ondanks onze zorg voor de beveiliging van onze systemen kan het voorkomen dat er toch een zwakke plek is. Heeft u een zwakke plek gevonden? Laat het ons dan weten.

De handelsmerken, handelsnamen, beelden, logo’s en afbeeldingen die de producten en diensten van  Discovery Products herkenbaar maken, evenals het ontwerp, tekst en grafische mogelijkheden van de website zijn het eigendom van Discovery Produtcs

Snel geleverd

Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur zijn geplaatst, verzenden wij nog dezelfde dag (mits op voorraad). Je ontvangt jouw pakket dan doorgaans de eerstvolgende dag (m.u.v. zondagen). Bestellingen worden bezorgd door PostNL.

Veilig bestellen

Wij verwerken je gegevens zorgvuldig en gebruiken deze uitsluitend voor het verwerken van je bestelling. Betalen doe je veilig via iDeal. De betaling verloopt via de beveiligde betaalomgeving van Mollie.

Wij doen niet moeilijk over ruilen

Blijkt je aankoop toch niet helemaal aan je verwachtingen te voldoen? Geen zorgen, je kunt deze tot 30 dagen na ontvangst retour sturen. Je ontvangt het volledige aankoopbedrag dan binnen enkele werkdagen terug op je bankrekening.